Welkom op mijn blog

Dor betekent pijn in het Portugees. In onze eigen taal: droog, behoefte aan regen. Ik begon deze blog in Portugal. Ik zat in een diep dal, dat werd veroorzaakt door mijn endometriose. Een chronische aandoening aan de baarmoeder. Endo veroorzaakt veel pijn. Bovendien stond het in de weg van mijn kinderwens.

Dorre Dame met kleine man
Met mijn kleine man

Op deze blog vind je mijn verhaal, informatie en ervaringen met endometriose. Het hebben van een kinderwens en het vervullen van die wens. Ik schrijf hier voor vrouwen met menstruatiepijn en endometriose. Voor vrouwen die mama’s zijn, met een kind en/of met een kind in hun hart.

Welkom!

Liefs Karin

Volg DorreDame ook op Instragram en Facebook

Categorieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s